Diensten.

Lease.

Voor de lease aanvraag dient u een paspoort, rijbewijs of ID-kaart mee te nemen. De lease wordt samen met u door één van onze medewerkers online aangevraagd, in een vorm zoals u het wenst. De minimum leeftijd voor een lease aanvraag is 18 jaar. Binnen 10 minuten weet u of de aanvraag is geaccepteerd.

Voordelen Vespa leasen

1. U bent direct eigenaar van het product. Het maandbedrag, het rentepercentage en de looptijd zijn vooraf bekend
2. Tussentijds heeft u de garantie dat er niets wijzigt
3. Extra betalingen of aflossingen mag u altijd doen (kosteloos)
4. Kortom volop betaalgemak en zekerheid

Heeft u een vraag over het leasen van een Vespa bij Vespucci? Neem dan gerust contact met ons op.

Service en onderhoud.

Onderhoudsschema

Vespucci adviseert je om je aan het onderstaande onderhoudsschema te houden. Om het maximale uit je Vespa te halen, kun je ook om de 12 maanden een onderhoudsbeurt laten doen.

Rij je weinig kilometers per jaar? Neem dan contact met ons op. Je krijgt van ons gratis advies over je Vespa en het beste onderhoud.

Vespa onderhoudsbeurt (1) 500/1000 km
Vespa onderhoudsbeurt (2) 2500/3000 km
Vespa onderhoudsbeurt (3) 5000/6000 km
Vespa onderhoudsbeurt (4) 7500/8000 km
Vespa onderhoudsbeurt (5) 10.000 km
Vespa onderhoudsbeurt (6) 12.500 km

Voordelen
 • Beste uurtarief
 • Duidelijke prijsafspraak (boven € 65,00: contact met de klant)
 • Originele of hoge kwaliteit onderdelen
 • Snelle service
 • Advies volgende onderhoudsbeurt

Schade en herstel.

Jouw Vespa is méér dan een vervoermiddel en staat symbool voor jouw uitstraling en persoonlijkheid. Een bezit dus om te koesteren. Vespucci begrijpt dit als geen ander.

Dankzij onze professionele spuiter schittert jouw Vespa in no time weer als vanouds. Of zelfs meer nog dan daarvóór. Ongeacht het model. Of je je nu meldt als vaste klant of in geval van nood.

Wij zetten onze passie, professionaliteit en streven naar perfectie in om jouw Vespa te herstellen. Wil je je beschadigende Vespa bij Vespucci laten herstellen? Kom langs bij Vespucci in Apeldoorn.

Wil je weten wat je schade je ongeveer gaat kosten? Bel ons of mail foto’s van de schade naar info@vespucci.nl

Prijsindicatie
 • Voorkant € 450
 • Achterkant (L/R) € 450
 • Rechter bil € 450
 • Linker bil € 450
 • Compleet herstel € 900

Prijzen zijn inclusief demonteren, schuren, spuiten, monteren en poetsen

Zakelijk.

De Vespa scooter is ook een ideaal vervoersmiddel voor de zakelijke rijder.
Wil je een Vespa voor je bedrijf? Vespucci helpt je bij afweging wat voor jou en je bedrijf het beste is. Voor het woon-werk verkeer is het zakelijk rijden van een Vespa zeer aantrekkelijk. De Vespa is, in verhouding met een auto, niet duur. Het benzine verbruik is 1:40 . Bovendien is je Vespa goedkoop in onderhoud en niet onbelangrijk: je bespaart met een zakelijke Vespa op parkeerkosten!

Woonwerk-verkeer én zakelijke ritten vallen buiten de bijtellingregeling. Een kilometerboekhouding bijhouden is hiervoor niet nodig (de bewijslast ligt bij de Belastingdienst).

De aanschaf van een scooter is fiscaal aantrekkelijk, onder andere door de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Ook de aanschaf van benodigde kleding is binnen een aantal grenzen aftrekbaar.

Voordelen Vespa zakelijk
 • Geen bijtelling
 • BTW aftrekbaar
 • Opvallend en milieubewust reclame object
 • Lage kosten
 • Flexibele mobiliteit voor je personeel
 • Reclame door bestickering of volledige customizing
 • Wrappen kan ook in combinatie met het aanbrengen van reclame

Verzekering.

Jouw prachtige, zojuist aangeschafte Vespa laat je het liefst niet onbeheerd achter. Maar, soms moet dat toch/daar ontkom je niet aan. En dan is het een fijn om te weten dat je Vespa goed verzekerd is.

Vespucci regelt voor jou de verzekering van je Vespa. We bieden een complete en eenvoudig af te sluiten scooterverzekering. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je Vespa zelf te verzekeren.

Vespucci biedt je drie verschillende verzekeringsvormen, alle drie met een voordelige premie:

 • WA-verzekering (wettelijk verplicht)
 • WA + diefstal WA
 • verzekering met volledig casco (Allrisk)
WA-verzekering

Met de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) verzeker je schade aan anderen (personen of zaken) die door of met het verzekerde motorrijtuig wordt veroorzaakt. De WA-verzekering vergoedt de materiële schade tot maximaal € 2.500.000,- en de schade aan personen tot maximaal € 5.000.000.

WA + diefstal verzekering

Naast de verplichte WA-dekking (zie WA VERZEKERING) voor jouw aansprakelijkheid tegenover anderen, is je Vespa ook verzekerd tegen diefstal. In het eerste jaar krijgt de eerste eigenaar bij een nieuwe scooter de nieuwwaarde vergoed. Er geldt wel een eigen risico. Je scooter moet voorzien zijn van een ART-goedgekeurd scooterslot.

Allrisk verzekering

De allrisk verzekering is een WA verzekering met volledig casco. Deze verzekering biedt je de meest complete dekking. Naast de verplichte WA-verzekering en de dekking tegen diefstal, dekt de allrisk verzekering ook de schade aan je Vespa door bijvoorbeeld aanrijding, vandalisme of waterschade.

Zoekopdracht.

Vespucci levert de Vespa die jij zoekt. Ondanks ons veelzijdige aanbod kan het voorkomen dat jouw droom Vespa niet direct beschikbaar is.

Vespa Piaggo is gestopt met het produceren van de Vespa LX, S en LXV. De Vespa Primavera en de Vespa Sprint zijn hiervan de opvolgers. Gaat je voorkeur toch uit naar een van de oudere modellen? Geen probleem. Geef ons een zoekopdracht en wij vindende Vespa die jij voor ogen hebt.

Vespucci levert, dankzij haar solide netwerk in het luxe segment, de bijzondere Vespa waar jij naar op zoek bent. Meer weten? Neem contact met ons op.