Verzekering.

Jouw prachtige, zojuist aangeschafte Vespa laat je het liefst niet onbeheerd achter. Maar, soms moet dat toch/daar ontkom je niet aan. En dan is het een fijn om te weten dat je Vespa goed verzekerd is.

Vespucci regelt voor jou de verzekering van je Vespa. We bieden een complete en eenvoudig af te sluiten scooterverzekering aan.
Wij werken samen met ENRA dit is een goede en betrouwbare verzekering. Heeft u schade dan wordt dit ook snel uitbetaald.
U kunt er uiteraard ook voor kiezen om je Vespa zelf te verzekeren.

Vespucci biedt je drie verschillende verzekeringsvormen, alle drie met een voordelige premie:

  • WA-verzekering (wettelijk verplicht)
  • WA + diefstal WA
  • verzekering met volledig casco (Allrisk)
WA-verzekering

Met de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) verzeker je schade aan anderen (personen of zaken) die door of met het verzekerde motorrijtuig wordt veroorzaakt. De WA-verzekering vergoedt de materiële schade tot maximaal € 2.500.000,- en de schade aan personen tot maximaal € 5.000.000.

WA + diefstal verzekering

Naast de verplichte WA-dekking (zie WA VERZEKERING) voor jouw aansprakelijkheid tegenover anderen, is je Vespa ook verzekerd tegen diefstal. In het eerste jaar krijgt de eerste eigenaar bij een nieuwe scooter de nieuwwaarde vergoed. Er geldt wel een eigen risico. Je scooter moet voorzien zijn van een ART-goedgekeurd scooterslot.

Allrisk verzekering

De allrisk verzekering is een WA verzekering met volledig casco. Deze verzekering biedt je de meest complete dekking. Naast de verplichte WA-verzekering en de dekking tegen diefstal, dekt de allrisk verzekering ook de schade aan je Vespa door bijvoorbeeld aanrijding, vandalisme of waterschade.